• +385 99 359 1071
 • info@tillandsia.com.hr

  Kada govorimo o opremanju objekata, bili oni manji ili veći, privatni ili javni, svakako su izazov. Donošenje odluka o elementima opremanja uvijek je vrlo kreativan proces, koji svaki put iznova stavlja u prvi plan investitora, njegove želje i potrebe.

  Tillandsia d.o.o. u svom timu okuplja stručnjake svojih područja s dugogodišnjim iskustvom, što Vam daje jamstvo kvalitete i ispunjenje svih želja i očekivanja!

  Svim projektima pristupamo s punom odgovornošću, od prvih koraka koje čine osnovni monitoring objekta, procjena želja i potom savjetovanje investitora, do osmišljavanja i proizvodnje tipskog i projektnog namještaja za potrebe poslovnih i privatnih objekata.

  Prilagodba Vašim očekivanjima, ali i Vašem budžetu te kontrola kvalitete temeljni su elementi našeg poslovanja. Maksimalno se trudimo da naša izvedba poluči rezultate koji će trajati i dugoročno pružati komfor i funkcionalnost.

  Osim opremanja stambenih i poslovnih prostora, nudimo i uslugu opremanja objekata za turističke svrhe kao što su apartmani, hosteli ili manji obiteljski hoteli. Osigurajte si kompletan namještaj za vaš apartman, hostel ili hotel počevši od spavaćih soba, kupaonica, kuhinja ili predsoblja. Poznato je koliko kvalitetan dizajn utječe na prodaju, a isto tako koliko i kvaliteta same slike vaše sobe ili kupaonice na Booking-u utječe na to hoće li potencijalni gost rezervirati smještaj kod vas ili možda kod vašeg susjeda. U moru današnjih iznajmljivača potrebno je istaknuti se, a to je moguće samo ulaganjem u kvalitetan dizajn i namještaj kako bi kompletno iskustvo smještajem bilo zadovoljeno. Kvalitetno dizajnirani, opremljeni i funkcionalni apartmani bolje se i skuplje iznajmljuju, a sezona im duže traje. Ulaganje u dizajn i opremu isplatiti će vam se već u prvoj godini, a zadovoljni turisti i njihove recenzije osigurat će vam nove goste.

  ŠTO SVE UKLJUČUJE NAŠA PONUDA OPREMANJA VAŠEG OBJEKTA:

  • Intervju kako bi saznali vaše želje i potrebe
  • Izmjera prostora i savjetovanje
  • Izrada prijedloga u skladu sa vašim željama i budžetom
  • Izrada 3D vizualizacija konačnog rješenja
  • Izrada namještaja i opreme prema finalnom rješenju projekta
  • Besplatna dostava i montaža

  Poštivanje dogovorenih financijskih i vremenskih okvira osnovni je postulat kada govorimo o našoj poslovnoj etici. Po sistemu „ključ u ruke“ naši klijenti znaju da nam u potpunosti mogu prepustiti brigu o objektu te sve korake realizacije procesa opremanja do samog kraja izvedbe projekta.